Mjölkfri kycklingpaj!
Mjölkfri Kycklingpaj 200 grader
Pajdegen:
3 dl Vetemjöl
125 gram Mjölkfritt margarin
2 msk vatten
Fyllning
1 gul hackad lök
1/2 röd paprika
350 gram stekt kyckling
Tomater och vitlök (Jag tog en 1/5 burk egengjord tomatröra)
Äggstanningen
4 st ägg
1 dl Mandelmjölk
2 1/5 dl mjölkfri grädde
Salt, peppar
Blanda ihop vetemjöl och margarinet och ha sedan i vattnet, tryck sedan ut degen i en pajform med höga kanter. Pajdegen skall vila i kylen en halvtimme innan förgräddningen på ca 15 min. Under tiden kan man blanda ihop kyckling, med stekt lök och paprika och ha i tomater och vitlök och andra kryddor. Häll sedan över äggstanningen och kycklingröran i formen och lägg in den i ugnen i 40 min längst ner.

